Back to All Events

Vondel Disco | Hermitage


  • Hermitage 51 Amstel Amsterdam, NH, 1018 EJ Nederland (map)
eventbanner-2.jpg

🏛 Hermitage Amsterdam: dependance van de wereldberoemde Hermitage St. Petersburg te Rusland a.k.a. ÊÊn van de grootste musea ter wereld. Op 5 juli ervaart ze haar disco-doop gehost door yours truly. Dat belooft een royale fuif te worden op een wonderschone locatie aan de Amstel. 

💛 Denk een zwoele zomerse vrijdagavond en de groene, magistrale binnentuin van de Hermitage. Wordt natuurlijk weer een grandioze vrijmibo! Dus laat die bontjas maar in je kast hangen, we maken het heter dan heet op de dansvloer.

đŸ‘¯ Fun fact: we hebben ✌đŸŧ TWEE kanalen! We trommelen wat pareltjes uit de Amsterdamse DJ-scene op om jullie in vuur en vlam te zetten tijdens onze eerste keer met Hermi. Zij zorgen voor hitjes waarop je vibend de avond doorschiet en langzaam in muzikale extase raakt, zolang jij zorgt dat je je beste, mooiste, leukste, knapste partymaat in de buurt hebt.

🎂 Als dit nog niet genoeg reden voor een feestje is: Hermitage Amsterdam bestaat dit jaar 10 jaar dus zorg dat je erbij bent om de kaarsjes uit te blazen 😉

LINE-UP KANAAL 1
💎 Sheila Hill
💎 Alamaison
💎 Tom Push

LINE-UP KANAAL 2
🎈 TBA

🐝 Bij zijn = honing maken!
Team Vondel Disco

LET OP:

Na het versturen van bovenstaand formulier ontvang je een mail. Om je inschrijving te voltooien moet dit je via deze mail bevestigen. Heb je je ingeschreven maar geen mail ontvangen? Dan gaat er iets mis. Check je spam! Niet in je inbox/spambox? Dan is je inschrijving mislukt.

Earlier Event: June 1
Vondel Disco Leiden | De Burcht
Later Event: September 14
Vondel Disco | De Tropen